Kuilgras tegen allergieën bij uw paarden

Met kuilgras voorkomt u allergische problemen bij paarden en pony’s. Het natuurproduct kuilgras wordt daarom vaak gebruikt als voer voor paarden. Loonbedrijf Boven levert dit product van uiterst goede kwaliteit, omdat uw paarden dat nodig hebben. Voor professioneel advies over al onze producten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast kuilgras hebben we in ons assortiment een grote hoeveelheid aan kwalitatieve producten voor uw dieren.

Kuilgras met een hoge voedingswaarde

Kuilgras is een stofvrij product met een zeer hoge voedingswaarde. Het wordt in een sleufsilo, graskuil of in balen door melkzuurgisting geconserveerd. Van hetzelfde perceel kunnen in 1 jaar wel 5 tot 6 sneden worden genomen als er tussendoor niet geweid wordt. Door middel van maaien met een maaikneuzer wordt het droogproces van kuilgras versneld. Vitaminen en mineralen blijven op deze manier goed behouden, wat ervoor zorgt dat allergische problemen bij dieren kunnen worden voorkomen. Bij Loonbedrijf Boven bent u aan het juiste adres voor uw kuilgras.

Bespaar op krachtvoor met kuilgras

Ten opzichte van hooi heeft kuilgras meer voedingswaarde, waardoor u eventueel op krachtvoer kunt besparen. Kuilgras dat langer gedroogd is en dus meer tegen hooi aanzit, is perfect geschikt voor paarden. Het wordt in balen gewikkeld, zodat het verder fermenteert. Loonbedrijf Boven levert hiernaast een grote hoeveelheid aan andere gras- en hooisoorten, waartussen ongetwijfeld een product zit dat geschikt is voor uw dieren. Het kuilgras en de andere producten kunt u eenvoudig bestellen en voor meer informatie over de prijzen, levering en het assortiment kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
 

Nieuws / Actueel